Det har aldrig været nemmere at blive klippet

Man skal selv bestemme hos hvem og hvornår, man vil klippes, og kvaliteten skal være i top, så man altid føler sig veltilpas.

Historien om UrbanCut startede i 2018 med en ambition om at ville ændre måden, hvorpå vi traditionelt set oplever det at blive klippet hos en professionel frisør.

Som kunde hos UrbanCut kan du nemt og hurtigt booke en tid hos en frisørsalon i nærheden af dig. Altsammen direkte i UrbanCut app’en.

Gå til abonnementer

Kvalitet til en pris, hvor alle kan være med

I samarbejde med frisørsaloner i hele Danmark har vi fundet frem til en ny måde at gå til frisøren på, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

For at kunne levere abonnementerne til en fair pris, har vi købt stort ind og lavet aftaler med frisørsaloner i hele Danmark.

Samtidig arbejder vi med prisdifferentiering, hvor abonnementernes pris er baseret på om det skal være en almindelig klipning eller en hurtig klipning.

Gå til abonnementer

Ansvarligt alternativ til en fair pris

I en tid, hvor man ofte støder på løsninger, hvor kvaliteten ikke altid lever op til ens forventninger, har vi valgt at gå en anden vej, hvor vi både har fokus på pris og kvalitet.

Hos vores samarbejdspartnere arbejdes der for, at det faglige niveau er højt. Det giver mening, fordi du som kunde ikke skal være i tvivl om, at det er trygt og sikkert at bruge vores koncept.

Gå til abonnementer

Mød teamet bag UrbanCut