Herreklipning på abonnement

UrbanCut er en landsdækkende abonnementstjeneste, der giver dig alle fordelene ved at gå til en professionel frisør – til en lidt billigere pris end den du plejer.

Med et abonnement fra UrbanCut, får du en herreklipning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Vi samarbejder nemlig kun med professionelle frisører, der har den 4-årige frisøruddannelse – det er din garanti for et flot resultat.

Gå til abonnementer

Kvalitet til en pris, hvor alle kan være med

I samarbejde med frisørsaloner i hele Danmark, har vi fundet frem til en nu måde at gå til frisører på – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at kunne levere abonnementerne til en billigere pris, har vi købt stort ind og lavet aftaler med frisørsaloner i hele Danmark.

Samtidig gør vi det nemt for dig, du blot skal beslutte om du skal have en almindelig klipning eller en hurtig klipning.

Gå til abonnementer

Ansvarligt alternativ til en fair pris

I en tid, hvor man ofte støder på løsninger, hvor kvaliteten ikke altid lever op til ens forventninger, hvor vi valgt at gå en anden vej.

Hos vores samarbejdspartnere arbejdes der for, at det faglige niveau er højt. Det giver mening, fordi du som kunde ikke skal være i tvivl om, at det er trygt og sikkert at bruge vores koncept.

Gå til abonnementer

Mød teamet bag UrbanCut