Hvad er UrbanCut?

Vi er din partner, der forbinder flere nye kunder til din frisørsalon. Gennem vores online platform og vores service hjælper vi med at markedsføre og gøre din frisørsalon endnu mere interessant for tusindvis at potentielle kunder.

Resultatet? Du når de mål, som du har opsat, uanset om det er at få mere tid til det, som du sætter pris på, eller få en større årlig omsætning pr. kunde.

UrbanCut er Danmarks største og mest populære online abonnementsplatform for herreklip. Når du indgår en partneraftale med UrbanCut, får du gratis adgang til vores unikke abonnementsløsning, som har vist sig at skabe en meromsætning på klipninger på op til +15%. Vi hjælper dig også med at målrette din online markedsføring, så du fx kan få en større andel tilbage af det produktsalg, som du måtte have mistet til andre konkurrenter.

FÅ MERE INFO

Det siger salonerne

Det er gratis og har været trygt at gå ind i og der står ikke noget med småt. Jeg kan kun anbefale UrbanCut samarbejdet.

Nadja, Frisør i Odense

SE FILM

Hvilke typer klipninger tilbydes på abonnement?

Kunderne kan vælge mellem to typer af klipninger på abonnement – JustCut og FullCut klip.

En UrbanCut klipning er en herreklipning, som defineres mellem kunden (i forhold til abonnementstypen) og dig som frisør. JustCut er den hurtige klipning, som typisk kun tager ca. 15 minutter. Kunderne skal møde op med vasket hår og uden produkter i håret, og kunderne kan ikke forvente, at der er føn og styling inkluderet i abonnementet.

En FullCut er en almindelig klipning, som typisk kun tager ca. 30 minutter. Kunderne vil kunne få vasket håret og kan efter klipningen få håret føntørret og stylet.

Hvorfor lave en aftale med UrbanCut?

Øget omsætning – garanteret

Vi har analyseret vores data, og resultaterne er ganske tydelige. Gennem vores unikke abonnementsløsning for herreklipninger har du som ejer af en frisørsalon mulighed for at øge din omsætning med mere end +15% årligt.

Ikke nok med at abonnementskunder er mere loyale kunder, så bliver de også klippet flere gange årligt end ikke-abonnementskunder.

Så hver gang der tikker en booking ind, så tjener du flere penge.

100% risikofrit

Det er heldigvis let – og ganske gratis – for dig som ejer af en frisørsalon at indgå en partneraftale med UrbanCut.

Udover at vi hver 14. dag afregner for de klipninger, som du har lavet, så undgår du også at tabe penge på kunder, som ikke overholder deres aftale med dig.

Hvis en kunde med et UrbanCut abonnement udebliver fra deres aftale, så vi betaler vi dig alligevel!

Vi gør det nemt for dig

Med en partneraftale med UrbanCut bliver flere tidskrævende opgaver klaret for dig, så du kan koncentrere dig om kunderne.

Vi sørger for, at din frisørsalon bliver mere synlig ved online søgninger, og det giver dig helt nye muligheder. Det handler om at gøre det nemt for dig.

Ved at øge dine digitale tidsbestillinger, så undgår du unødvendige forstyrrelser, når du er ved at klippe en kunde. Det gør din hverdag mere effektiv og øger kundeoplevelsen.

Det får du med en UrbanCut aftale

Klip på abonnement

Oplev at kunderne bliver klippet oftere og at din årlige omsætning stiger.

Mindre spildtid

Udfyld de tomme tider i din kalender med nye kunder og få mulighed for at afsætte bestemte dage til dine eksisterende kunder.

Færre tabte kroner

Du modtager betaling, selvom kunden udebliver fra aftalen.

Stærk online profil

Boost din online synlighed med hjælp fra vores digitale eksperter og partnere.

Effektive medarbejdere

Junior Stylisten får større mulighed for at tjene penge og blive hurtigere, og den nye stylist vil hurtigere og nemmere kunne opbygge en kundegruppe.

Mere produktsalg

Sammen sælger vi flere produkter. Vi hjælper med salget og produkterne gennem førende produktleverandører og stærk markedsføring.

Bliv kontaktet og hør mere om fordelene med UrbanCut

Vil du også have flere kunder i din frisørsalon? Udfyld formularen, så kontakter vi dig med flere informationer om UrbanCut.

    Husk at indtaste alle felterne

    Tak for din interesse

    Vi kontakter dig hurtigst muligt!